Unbridled als inspiratiebron voor:

Ingezonden: Sabrina en Inge de Wit, (mail)

Mijn dochter Sabrina van 17 rijdt sinds 2 maanden regelmatig zonder hoofdstel en zonder zadel. Ze doet dit met haar verzorgpony Cashmira waar ze nu bijna 2 jaar voor zorgt. Haar uitgangspunt in de omgang met Cash is vertrouwen en respect. Nadat ze haar pony zonder hoofdstel en zadel heeft gereden zijn we gaan rondneuzen op het internet en kwamen daardoor op jouw website Unbridled. Sabrina heeft hier ettelijke uurtjes rondgesnuffeld en is hierdoor steeds enthousiaster geworden over de mogelijkheden. Van de tips heeft ze veel opgestoken.
We hopen allebei dat de website nog verder uitgebreid zal worden. Want we hebben ervan genoten.

. .


Suzanne Graauw,

Ik ken haar van de TREC en doet met haar arabier en shet alle dingen die ze leuk vind. Geen keiharde sport, maar leuke, gezellige en recreatieve dingen, maar wel met een extra bite. Zo zag je haar al als een van de eerste bitloos rijden en neemt ze overal haar shetlander naar toe.

Suzanne vroeg aan mij hoe ze zonder hoofdstel kon rijden en door de site besloot ze het risicoloos te gaan proberen. Ze is erg tevreden en het paard ook! Het is een volbloed Arabier.

Op de foto's zie je haar ook rijden zonder zadel. Voor haar is een met haar paard het hoogste genot en zonder hoofdstel kan ze dit gevoel naar een hoger level brengen.

Let wel, Suzanne is niet als een kip zonder kop hieraan begonnen! net als bij vele mensen die unbridled rijden, is hier een lange weg aan vooraf gegaan. Suzanne heeft de band met haar paard zorgvuldig opgebouwd en ook het hoofdstelloze deel heeft goede voorbereidingen achter zich...

. .next

homenu